Nathanie Baron – Doornwaard

Adviseur Acute Zorg

Over Nathanie

Nathanie werkt als adviseur Acute Zorg bij Netwerk Acute Zorg regio Zwolle. In die rol zoekt zij de verbinding met ketenpartners om gedragen oplossingen te realiseren voor knelpunten.

Haar aandachtsgebieden zijn:

  • Acute zorg: projecten binnen de acute zorg zoals Acute Verloskunde en (de implementatie van) het programma Met Spoed Beschikbaar, maar ook Zorgcoördinatie en het Integraal Zorgakkoord (IZA).

‘Als Netwerk Acute Zorg regio Zwolle (NAZrZ) is verbinden ons dagelijks doel. Ik krijg er energie van om mensen te motiveren samen een bijdrage te leveren aan het continu verbeteren. Als typische verbinder weet ik gemakkelijk contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en doelen te realiseren. De combinatie van mijn bedrijfskundige en bestuurskundige achtergrond, maakt dat ik een veelzijdige inbreng heb in het team en bij projecten. Ik beschik over een accurate en gestructureerde werkwijze waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid voorop staan. Elke patiënt met een acute zorgvraag moet deze zorg tijdig en adequaat kunnen krijgen. Ik draag graag, samen met de partners, mijn steentje bij om de acute zorgketen te optimaliseren.’

Gegevens

Dr. Spanjaardweg 2-8
8025 BT Zwolle

Teamleden