Jet van Oosterhout

Beleidsadviseur Acute Zorg en Trauma

Over Jet

Jet van Oosterhout is beleidsadviseur Acute Zorg en Trauma van Netwerk Acute Zorg regio Zwolle. Haar focus ligt op traumazorg en daarmee op de implementatie van de concentratienorm*. 

 

Jet heeft zich breed ontwikkeld door het afronden van de Bachelor Klassiek Viool aan het ArtEZ Conservatorium, de Bachelor Technische Bedrijfskunde en de Master Health Sciences aan de Universiteit Twente. Tijdens haar bachelorafstudeeropdracht bij Ziekenhuisgroep Twente heeft ze zich gericht op het optimaliseren van een zorgproces. Door deze ervaring werd Jet enthousiast over de gezondheidszorg en heeft zij zich verder ontwikkeld in deze sector. 

 

Als consultant heeft Jet veel ervaring opgedaan in o.a. de acute zorg, ziekenhuis en ouderenzorg. “Mijn ervaringen met projecten in de acute zorg hebben mij enthousiast gemaakt voor deze sector. Met een creatieve insteek en kwantitatieve achtergrond draag ik graag bij aan het oplossen van vraagstukken in de acute zorg.”

 

Concentratienorm: Zorginstituut Nederland heeft de norm gesteld dat 90% van de multitraumapatiënten in een traumacentrum moeten worden gepresenteerd en behandeld.

Gegevens

Dr. Spanjaardweg 2-8
8025 BT Zwolle

Teamleden