Samen vergroten we onze kennis en kunde

Binnen NAZrZ geloven we in verbeteren door verbinden. Daarom verzorgen we een breed aanbod aan regionale trainingen, e-learnings en praktijk- en scenariotrainingen. Voor artsen en verpleegkundigen tot kraamverzorgenden en voor communicatiemedewerkers tot bestuurders. Voor de dagelijkse acute zorgverlening ketenbreed én de opgeschaalde zorg.

Hoe train je als arts je vaardigheden om het welzijn van patiënten onder sedatie nog beter te bewaken? Hoe weet je als verpleegkundige in een ziekenhuis hoe collega-verpleegkundigen in de regio te werk gaan? Allemaal vragen die terugkomen in de scholingen, waarbij ketenbrede verbinding én het uitwisselen van kennis en kunde tussen zorgprofessionals centraal staat.

Kennis- en leerportaal

NAZrZ heeft een Kennis- en leerportaal. In het portaal vind je, na aanmelding, alles over de betreffende scholing; van vooropdracht tot certificaat. Aanmelden via het portaal is alleen mogelijk voor scholingen en trainingen rondom de acute zorg.

Scholingen en trainingen

Hieronder ziet u een overzicht van onze scholingen en trainingen. Klik op de betreffende categorie voor meer informatie.

Vragen?

Lizette Hollak & Annemieke Aalbers