Welke kennis heeft een gezagvoerder van een Airbus A320 altijd paraat en welke informatie roept hij/zij op, op het moment dat er een crisissituatie ontstaat? Met andere woorden; welke kennis zit in de routine en wat is geen dagelijkse routine? Vragen die dagelijks van toepassing zijn in de luchtvaart, maar ook in de zorg. Laat je inspireren tijdens de themamiddag Performance Support, die wordt gehouden op dinsdag 27 september.

Performance Support staat voor: de juiste informatie op het juiste moment én op de juiste plek, om een crisistaak optimaal uit te kunnen voeren. Gezagvoerder Erik Timmermans neemt de deelnemers tijdens de middag mee in zijn Performance Support ervaringen in de cockpit. Vervolgens verkennen de deelnemers in een workshop hoe Performance Support kan worden ingezet bij crisissituaties binnen de zorgsector. Dit doen zij onder leiding van onderwijskundige Bart Talens.
Het doel van de middag is de opbrengsten mee te nemen naar de eigen organisatie.

Voor wie?

De themamiddag is bedoeld voor crisisfunctionarissen, onderwijskundigen en adviseurs crisisbeheersing & OTO.

Locatie en tijd

Dinsdag 27 september 2022, 13:30 tot 16:30 uur

Netwerk Acute Zorg regio Zwolle

Dokter Spanjaardweg 6, 8025 BT Zwolle

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar steunpuntoto@netwerkacutezorg.nl. Vermeld hierbij de naam, organisatie en (crisis)functie.

Dokter Spanjaardweg 6, Dokter Spanjaardweg 6 8025 BT Zwolle, Netwerk Acute Zorg regio Zwolle

Max. aantal deelnemers:

Agendapunt

Accreditatiepunten: 0

Prijs: 0