9 December, van 12.00 tot 16.30 uur, organiseert Netwerk Acute Zorg regio Zwolle het symposium RAMPmeester 2022 met het thema: ICT (netwerk)storing.

Inspirerende sprekers gaan onder meer in op de waargebeurde ICT netwerkstoring van Isala en het thema verantwoorde zorg onder bijzondere omstandigheden.

Waarom RAMPmeester?

In de voorbereiding op rampen en crises  is veel te leren. Daarom organiseert het Netwerk Acute Zorg regio Zwolle “leerbijeenkomsten” RAMPmeester!

Met praktijkvoorbeelden, interviews met ervaringsdeskundigen en verdieping door experts koppelen wij praktijk en theorie aan elkaar.

Voor wie?

RAMPmeester is hét symposium voor: Leden van het Tactisch en Strategisch ROAZ, Adviseurs Crisisbeheersing en OTO, Planbeheerders, Crisiscoördinatoren en Informatiecoördinatoren, en ook voor bijvoorbeeld Managers Acute as, Hoofden SEH/IC/CCU/EHH, Managers en Coördinatoren van Huisartsenposten, Ambulancediensten, GHOR en GGD.

Meer informatie

Binnenkort volgt meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden. Het symposium vindt plaats in Zwolle (of omgeving Zwolle).

Max. aantal deelnemers:

Agendapunt

Accreditatiepunten: 0

Prijs: € 0