In deze module staat de zorg rondom de patiënt met cardiologische aandoeningen opgenomen op de Intensive Care centraal. Een Intensive Care verpleegkundige draagt zorg voor de patiënt met uiteenlopende cardiale aandoeningen.

Op de Intensive Care afdeling kan men er van uitgaan dat de circulatie van de patiënt verstoord of bedreigd kan zijn ten gevolge van een primair cardiaal lijden en waarbij bewaking en ondersteuning van de circulatie van groot belang is. Vanwege de verscheidenheid en complexiteit in cardiale aandoeningen is deze scholing ontwikkeld, bedoeld om de deskundigheid in de zorg voor cardiologische patiënten te vergroten.

Data en aanmelden

De data van deze module en de mogelijkheid tot aanmelden, zijn te vinden in ons Kennis- en leerportaal. Bezoekt u ons portaal voor de eerste keer? Maak dan eerst een account aan.

Meer informatie

Annemieke Aalbers en Lizette Hollak, coördinatoren Educatie van Netwerk Acute Zorg regio Zwolle, zijn telefonisch te bereiken via 088 624 5270 of per mail via info@netwerkacutezorg.nl voor vragen over deze training.

Dr. Spanjaardweg 2-8 (2e verdieping), Netwerk Acute Zorg regio Zwolle

Max. aantal deelnemers:

Acute zorg, Verpleegkundige

Accreditatiepunten: 0

Prijs: 0