De mediatraining voor bestuurders is ontwikkeld voor bestuurders uit de regio’s die vallen onder Netwerk Acute Zorg regio Zwolle en Acute Zorg Euregio. Per training kunnen maximaal vijf bestuurders deelnemen, daarnaast mag iedere bestuurder één communicatieadviseurs meenemen.  De training bestaat uit casuïstiek en het geven van interviews, deze worden opgenomen en plenair besproken.

Leerdoelen

De leerdoelen van de mediatraining voor bestuurders zijn:

  • Formuleren van antwoorden op kernvragen.
  • Geven van duiding en betekenis aan een boodschap.
  • Brengen van een goed verhaal op een goede manier, in korte tijd én onder spanning.
  • Leren omgaan met speculaties, complottheorieën, overvaltechnieken en belangenbehartigers.

Datum

De Mediatraining voor bestuurders vindt plaats op 13 oktober 2021 van 13:00 tot 16:30 uur. Aanmelden voor de training kan via onderstaand inschrijfformulier.

Programma Crisiscommunicatie

De communicatietrainingen zijn onderdeel van het programma Crisiscommunicatie vanuit de OTO-stimuleringsgelden voor de regio’s Acute Zorg Euregio en Netwerk Acute Zorg regio Zwolle. De trainingen worden verzorgd door Inconnect, een bureau dat zich bezighoudt met mediatrainingen en het opleiden, trainen en oefenen van crisiscommunicatiesituaties.

Meer informatie

Petra Krijgsman (06 1206 2023 / m.p.krijgsman@netwerkacutezorg.nl) en Robin Schär (06 50070235/ r.schaer@acutezorgeuregio.nl) zijn bereikbaar voor vragen over deze training.

Zwolle of Enschede

Max. aantal deelnemers:5

Crisisfunctionaris

Accreditatiepunten: N.V.T.

Prijs: € N.V.T.