Voor wie?

Ben jij een ervaren crisiscoördinator en wil jij kennis en ervaringen delen en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Geef je dan op voor deze intervisiebijeenkomst.

Wat levert het jou op?

  • Nieuwe kennis en inzichten die je kunt meenemen naar je eigen rol/organisatie
  • Bewustzijn m.b.t. crisissituaties aan de hand van voorbeelden die zich bij jou of in andere organisatie(s) hebben voorgedaan.
  • Inzicht in de specifieke kenmerken en het verloop van een crisis; mogelijke dilemma’s die je kunt tegenkomen, kritieke momenten en kritieke besluiten.
  • Leerpunten voor de invulling van jouw rol en voor de voorbereiding en uitvoering van de crisisprocessen (melding en alarmering, op- en afschaling, leiding en coördinatie, informatiemanagement, crisiscommunicatie en nafase)
  • Inzicht in jouw behoefte aan verdere opleiding/training/oefening

En:

  • Je breidt je eigen netwerk met uit met Crisiscoördinatoren uit andere zorgorganisaties. Zo kun je samen met jouw collega Crico’s kennis en ervaring delen en verbeteren.

Wat gaan we doen?

Je gaat met elkaar in gesprek aan de hand van waargebeurde casuïstiek, die je voorafgaand aan de bijeenkomst hebt voorbereid. Je wordt interactief uitgedaagd om tot oplossingen te komen bij crisisdillema’s en reflecteert zelf en onderling over het professioneel handelen als crisisfunctionaris.

Met als doel om met deze nieuwe kennis, inzichten en leerervaringen nog beter in jouw rol als crisiscoördinator te kunnen functioneren.

Organisatie en aanmelden

De training wordt kosteloos aangeboden door het Netwerk Acute Zorg regio Zwolle en Acute Zorg Euregio.

Datum en tijd:

Donderdag 18 april 2024 | 9:00 – 13:00u

Locatie:

Netwerk Acute Zorg regio Zwolle
Dokter Spanjaardweg 6 (2e verdieping; ruimte T3)
8025 BT Zwolle

Klik op onderstaande button om je aan te melden:

Netwerk Acute Zorg regio Zwolle

Max. aantal deelnemers:

Agendapunt, Crisisfunctionaris

Accreditatiepunten: nvt

Prijs: NVT