De training Redactie en Woordvoering vanuit het regionaal aanbod op het gebied van Crisiscommunicatie is bedoeld voor communicatieprofessionals van een acute zorgorganisatie uit de regio die valt onder Netwerk Acute Zorg regio Zwolle. Deze professionals vervullen tijdens crisiscommunicatie een rol binnen redactie en/of woordvoering.

Leerdoel

Het doel van de training is het onder druk uitvoeren van redactiewerkzaamheden. Een belangrijk onderdeel van crisiscommunicatie is namelijk het snel produceren van content voor o.a. de website, woordvoeringslijnen, Q&A’s, webcare, brieven en toespraken. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers in een organisatie in staat zijn om onder grote druk en in een hectische omgeving teksten te produceren, die voldoen aan de behoefte die buiten leeft én die tegelijkertijd kwalitatief hoogstaand zijn.

De module is een vervolg op de basistraining Crisiscommunicatie.

Datum

16 mei 2024 | 9:30 – 13:30 uur
15 oktober 2024 | 9:30 – 13:30 uur

Programma Crisiscommunicatie

De communicatietrainingen zijn onderdeel van het programma Crisiscommunicatie vanuit de OTO-stimuleringsgelden voor de ROAZ-regio Zwolle. De trainingen worden gegeven door Compaijen C&C b.v.; Tom Compaijen is adviseur en trainer in crisiscommunicatie en crisismanagement.

Meer informatie

Judith Heikoop (06 1607 4041 / SteunpuntOTO@netwerkacutezorg.nl) is bereikbaar voor vragen over deze training.

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier van de datum waarop u wenst deel te nemen.

Netwerk Acute Zorg regio Zwolle Dokter Spanjaardweg 6 in Zwolle

Max. aantal deelnemers:6

Agendapunt, Communicatieprofessional, Crisisfunctionaris

Accreditatiepunten: N.V.T.

Prijs: N.V.T.