De module Redactie en woordvoering van de training Crisiscommunicatie is bedoeld voor communicatieprofessionals van een acute zorgorganisatie uit de regio’s die vallen onder Netwerk Acute Zorg regio Zwolle en Acute Zorg Euregio. Deze professionals vervullen tijdens crisiscommunicatie een rol binnen redactie en/of woordvoering.

Leerdoel

Het doel van de training is onder druk kunnen woordvoeren en het onder druk uitvoeren van redactiewerkzaamheden. Een belangrijk onderdeel van crisiscommunicatie is namelijk het snel produceren van content voor o.a. de website, woordvoeringslijnen, Q&A’s, webcare, brieven en toespraken. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers in een organisatie in staat zijn om onder grote druk en in een hectische omgeving teksten te produceren, die voldoen aan de behoefte die buiten leeft én die tegelijkertijd kwalitatief hoogstaand zijn.

De module is een vervolg op de basistraining Crisiscommunicatie.

Datum

Momenteel is er geen mogelijkheid tot aanmelden voor de module Redactie en woordvoering van de training Crisiscommunicatie

Programma Crisiscommunicatie

De communicatietrainingen zijn onderdeel van het programma Crisiscommunicatie vanuit de OTO-stimuleringsgelden voor de regio’s Acute Zorg Euregio en Netwerk Acute Zorg regio Zwolle. De trainingen worden verzorgd door Inconnect, een bureau dat zich bezighoudt met mediatrainingen en het opleiden, trainen en oefenen van crisiscommunicatiesituaties.

Meer informatie

Petra Krijgsman (06 1206 2023 / m.p.krijgsman@netwerkacutezorg.nl) en Robin Schär (06 50070235/ r.schaer@acutezorgeuregio.nl) zijn bereikbaar voor vragen over deze training.

Zoom

Max. aantal deelnemers:8

Crisisfunctionaris

Accreditatiepunten: N.V.T.

Prijs: € N.V.T.