De GHOR-bureaus van de Veiligheidsregio’s IJsselland, Twente en Noord- en Oost Gelderland (NOG), Gelderland Midden en Gelderland Zuid bieden de informatiecoördinatoren (ICO’s) in de regio’s een Basistraining aan. Dit doen zij in samenwerking met de Netwerken Acute Zorg Euregio, Acute Zorg Oost en Acute Zorg regio Zwolle. Doel van de training is alle ICO’s in de regio’s op éénzelfde manier op te leiden en te trainen op het gebied van samenwerking met het Hoofd Informatie (HIN) en ICO’s en werken met het informatiemanagementsysteem LCMSgz.

De training wordt verzorgd door inhoudsdeskundigen van de GHOR.

Informatie

Tijdens de basis ICO-training word je wegwijs gemaakt in de wereld van crisisbeheersing en krijg je handvatten om te werken met LCMSgz. Er wordt onder andere ingegaan op jouw positie en netwerk als ICO, de samenwerking met de HIN van de GHOR en er wordt een knoppencursus LCMSgz gegeven. De training is dan ook geschikt voor nieuwe informatiecoördinatoren (ICO’s) binnen organisaties die werken met LCMSgz.

Voor het volgen van de training gelden de volgende instapvoorwaarden:

  • Beschikt over basiskennis van de eigen crisisorganisatie en de ICO-functie
  • Het meenemen van een eigen laptop met internetverbinding
  • Werkende inloggegevens van je LCMS-account

De training wordt georganiseerd door de GHOR-bureaus van Twente, IJsselland, Noord-Oost Gelderland, Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid en ook de deelnemers kunnen uit deze 5 regio’s komen.

Datum
19-03-2024 | 09:30 – 12:30 uur

Locatie
Centraal in de regio’s.

Deelname en kosten
De training wordt kosteloos aangeboden door de GHOR.
Aanmelden (onder vermelding van de voorkeursdatum) kan via Trijntje Tulp: t.tulp@ghortwente.nl

Max. aantal deelnemers:n.t.b.

Crisisfunctionaris

Accreditatiepunten: N.V.T.

Prijs: N.V.T.